DREPTATE SOCIALĂ

„Ne doare că deasupra sa / Pământul ține-o lume rea!”

Politic

Vă mulțumim pentru răspunsuri!

După 4 zile și jumătate de la publicarea sondajului creat de domnul Tiberiu Grigoriu, secretarul general al PUSL Gorj, pe un site public din mediul online, dar promovat pe paginile și grupurile de Facebook din județul Gorj, peste 9.500 de cetățeni au vizualizat acest sondaj, peste 1.300 au făcut aprecieri, peste 650 și-au exprimat opinia direct! S-a putut exprima oricine a dorit, fără condiții, fără întrebări-capcană, fără manipulări – fiind un sondaj online, gratuit, nu ai posibilitatea de „reglaj”, ca la unele „sondaje” făcute prin România. Singura condiție a fost să ajungi pe pagina cu sondajul și să îți exprimi opțiunea pentru unul din cei patru posibili candidați ai principalelor partide din Gorj.
N-avem bani, ca marile partide, să ne facem sondajele casei, dar nici nu avem nimic de ascuns. Și, bineînțeles, nu ne-am apucat, tot ca marile partide, să ne forțăm membrii, simpatizanții, cunoștințele, neamurile, colegii etc. să participe, pentru simplul motiv că MĂCAR NOI nu ne furăm singuri căciula. Suntem un partid în creștere, așa că nu avem interes să NE și să VĂ mințim: n-avem de păstrat primari, consilieri sau parlamentari care să nu „dezerteze la inamic”, cum ar zice un anumit general eșuat în politică…
Deci, puteți avea încredere în rezultate: nu se poate interveni în sondaj ca să se umfle cifrele iar niște falsuri nu ne-ar face nici mai deștepți, nici mai frumoși, nici mai tineri, nici mai bogați, așa cum cred marile partide care au impresia că electoratul mănâncă imagini frumoase despre ei în loc de pâine, iar după alegeri se trezesc, în hohotele oamenilor, că realitatea e la jumătate din cât le arătau sondajele publicate. Sigur, participarea la vot este una mult mai masivă decât la un sondaj, însă orice orice cercetare sociologică îți poate arăta măcar un trend și tot e bine și atât.
Aseară, rezultatul opțiunilor oamenilor, după cum puteți vedea, era ACESTA: abia, abia am strâns puțin peste 50% din sufragiile cetățenilor! 

Vă mulțumesc pentru încredere, oameni cumsecade! Și vă iubesc pe toți, așa cum o știți din ce în ce mai mulți!
Vă doresc tuturor un weekend cu multă sănătate și fericire!

Cu respect,

Miroiu Dumitru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *