DREPTATE SOCIALĂ

„Ne doare că deasupra sa / Pământul ține-o lume rea!”

GeneralPoliticSănătateSocial

„Săptămâna VERDE în Gorj – 2023”, la final

Împreună cu sfârșitul săptămânii a sosit și finalul unui proiect de succes, care s-a desfășurat în săptămâna 11-15 septembrie în județul Gorj.
Forța PER-ului în Gorj a putut fi observată atât în capacitatea sa de a organiza cât și de a capacita instituții publice alături de societatea civilă la un eveniment-Cenușăreasă, bun, util, sănătos dar fără „strălucirea” unui scandal între doi politicieni ai puterii care-și dau reciproc cu „argumentele”-n cap, însă important pentru gorjeni – o săptămână de acțiuni de ecologizare, în cel mai mare proiect lansat de PER GORJ: „Săptămâna VERDE în Gorj – 2023”, cu o participare la nivelul județului de peste 9000 de voluntari!
S-a colaborat cu 17 licee și școli generale, dar și 2 instituții coordonate de membri încă ai PSD, care la anul vor fi candidați în alegeri din partea PER.
Și cum sfârșitul încununează opera, în ultima zi a acestei acțiuni desfășurată sub sloganul „Let’s Do It, Romania!”, într-o acțiune coordonată de domnul Popa Luis Ionuț, Directorul SJGD-AS, elevi și profesori de la Colegiul Național Tudor Vladimirescu din Municipiul Târgu Jiu și alte localități (Motru, Roșia de Amaradia etc.) au depus un ultim efort de ecologizare cu care s-a lăsat cortina peste „Proiectul Săptămâna VERDE în Gorj – 2023”.
A fost o megareușită pentru noi, cei din Filiala PER Gorj, care am reușit să colaborăm la acest proiect cu mai multe instituții administrative și unități de învățământ din Gorj!
A fost o megareușită pentru sănătatea județul nostru, pentru plămânii noștri, ai tuturor!
Mulțumim pe această cale tuturor care au participat, susținut sau au oferit sprijinul pentru acest proiect!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *