DREPTATE SOCIALĂ

„Ne doare că deasupra sa / Pământul ține-o lume rea!”

Politic

PUSL Gorj a avut astăzi Conferința județeană

Astăzi s-a desfășurat conferința județeană de alegeri și de lansare a candidaților PUSL Gorj la președinția Consiliului Județean Gorj și la funcția de Primar al Municipiului Târgu Jiu.
Alături de noi, gorjenii, au fost prezente distinsele doamne Simona Man, care are calitatea de Secretar General la nivel național al PUSL, și Lavinia Șandru, coordonatorul pe domeniul comunicării al PUSL, însă a intrat în direct, pe Skype, și însăși domnul Președinte Executiv al PUSL, domnul Popescu Cristian Piedone, care se află în plină campanie, în București, pentru fotoliul de Primar general al Capitalei.
PUSL și Gorjul vor să ducă la îndeplinire, în județul lui Brâncuși, politica interesului tuturor gorjenilor. Noi am dovedit că suntem cei care lucrăm pentru folosul comunității gorjene, nu al politrucilor și grupurilor LOR de interese. Iar pentru a înfăptui acest deziderat considerăm că a sosit timpul responsabilizării generației tinere, unirea acesteia în jurul viitorului gorjenilor la ei acasă. De aceea lansăm, la Târgu Jiu, un tânăr de 24 ani, dar și în alte 7 localități vor candida tineri până în 30 de ani, vom avea astfel 8 candidați tineri la primăriile Gorjului, în localități importante, dintre cele 62 UAT-uri unde, până în acest moment, avem organizații și nuclee ale PUSL.
Dragi olteni, trebuie să fiți auziți, să nu mai tăceți. Să vă spuneți ofurile, să luați atitudine fermă și hotărâtoare pe 9 iunie, la vot. Îmi pare rău că nu sunt astăzi alături de voi, la Gorj, dar trebuie să cucerim prima redută, Primăria Capitalei”, a fost mesajul transmis de Popescu Cristian Piedone, Președintele Executiv al Partidului Umanist Social Liberal și Primarul Sectorului 5 al Bucureștiului, participanților prezenți la Conferința Filialei Gorj a PUSL.
Nu sunt omul vorbelor, sunt omul faptelor și cei care mă cunosc știu asta. Am convingerea că vom fi printre primele patru partide câștigătoare la alegerile din 9 iunie.
Timpul a fost împotriva noastră, dar sunt mândru de ce am realizat în acest timp scurt, împreună cu colegii mei. Și de aceea trebuie să le mulțumesc colegiilor din PUSL, pentru că datorită lor a fost posibil să facem atât de multe într-un timp atât de scurt”, a mai transmis același Cristian Popescu  Piedone.
#PUSL #Gorj #România

Biroul Executiv al PUSL Gorj,
Președintele Filialei Județene Gorj a PUSL
Miroiu Dumitru

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *