DREPTATE SOCIALĂ

„Ne doare că deasupra sa / Pământul ține-o lume rea!”

Politic

Primul candidat anunțat pentru Primăria Câlnic. Cine l-a susținut și care sunt perspectivele în alegerile locale?

Primul candidat anunțat în cursa electorală pentru Primăria Câlnic a fost Pupăzan Daniel, acesta primind susținerea directă din partea președintelui Partidului Umanist Social Liberal, domnul Cristian Popescu Piedone.
Cu o activitate remarcabilă în calitate de consilier local în Consiliul Local Câlnic, Pupăzan Daniel s-a implicat constant în depunerea de proiecte de hotărâre și amendamente, devenind principalul contracandidat al primarului actual.

În alegerile din 2020, Pupăzan s-a clasat pe locul doi, într-o competiție cu patru candidați. Anul acesta, lupta pentru Primăria Câlnic se anunță intensă, având în vedere că șase câlniceni și-au anunțat intenția de a candida: Pupăzan Daniel, Pătrulescu Valentin, Pecingină Tudor, Vulpe Dumitru, Manoilă Ion și Șerbulescu Gheorghe Daniel.

Alegerile din acest an sunt caracterizate de o atmosferă atipică, iar rezultatele din 9 iunie vor determina o schimbare a configurației Consiliului Local.
Nemulțumirile câlnicenilor cu privire la implicarea consilierilor locali PNL au adus în prim-plan nevoia de schimbare. Aceștia sunt percepuți ca neimplicați, limitându-se la încasarea indemnizației lunare de aproximativ 600 de lei, fără a aduce contribuții semnificative la dezvoltarea comunității.

În acest context, candidatura lui Pupăzan Daniel și a celorlalți concurenți va fi analizată cu atenție de către alegători, care își doresc o administrație locală mai activă și mai implicată în rezolvarea problemelor comunității. Alegerile locale din acest an reprezintă o oportunitate de schimbare și de consolidare a democrației locale în Câlnic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *