DREPTATE SOCIALĂ

„Ne doare că deasupra sa / Pământul ține-o lume rea!”

General

PER Gorj a ales viața!

Comparativ cu partidele așa-zis social…: socialiste, social-democratice etc., pline de promisiuni sociale, sau de partidele autointitulate „de dreapta” dar care, practic, sabotează economia României, Partidul Ecologist Român își respectă crezul și statutul de apărător al naturii și al speciei umane. Căci, dacă liberalii și social-democrații care își împart hoțește puterea de 30 de ani, lasă în urmă doar suspine și durere, PER a ales VIAȚA! A ales OMUL, a ales NATURA, a ales să împrietenească din nou OMUL cu NATURA! Căci oamenilor de la PER chiar LE PASĂ!
Așa că nu este de mirare că, deși vremea nu a fost cea mai favorabilă, zeci de membri ai filialei PER Gorj au ieșit la plantat puieți de stejar în zona Tâlvești-Gorj. Dacă unii taie și fură lemnul și alții își cumpără castele prin Viena din banii câștigați pe lemnul furat din pădurile României, sărăcind aerul de milioane de litri de oxigen și făcând o deteriorare groaznică a mediului, membrii PER încearcă să refacă, atât cât pot și ei, că încă nu sunt la putere, ce distrug tot soiul de inconștienți cu gândul doar la buzunarele proprii, fără să-i intereseze ce aer vor respira copiii și nepoții lor!
Conștient de imensa răspundere care îi revine, ca lider al unei formațiuni politice responsabile și grijulii cu urmașii noștri, președintele PER Gorj, Dumitru Miroiu, a făcut prima campanie de plantare de puieți de stejar din acest an: „Astăzi, împreună cu peste 70 de colegi din 7 organizații locale ale filialei PER Gorj, am avut plăcerea să plantăm 700 de puieți de stejar în localitatea Tâlvești. Pe această cale adresez mulțumiri Direcției Silvice Gorj pentru sprijinul acordat”, ne-a declarat președintele Miroiu, pe care l-am prins cu cazmaua într-o mână și cu un viitor stejar în cealaltă. Căci, la un lider adevărat, vorba și fapta merg mână în mână…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *