DREPTATE SOCIALĂ

„Ne doare că deasupra sa / Pământul ține-o lume rea!”

AdministrațieGeneralSocial

Oiță și dezmățul banului public: „turma” de la Negomir are nevoie de un păstor responsabil

În Negomir, situația pare să fie una asemănătoare cu cea a unei turme fără păstor. În timp ce partidul lui Piedone se opune dezmățului din banul public, Oiță pare să ignore complet responsabilitatea față de gestionarea fondurilor comunității.
În plină campanie electorală, Oiță se pregătește intens, dar nu pentru a servi nevoile reale ale comunității. În schimb, acesta pare să se concentreze pe achiziții inutile și scumpe, care nu aduc niciun beneficiu real locuitorilor din Negomir. De data asta a făcut o revizie de 2.300 lei (TVA inclusă) la un tractor, a mai cumpărat niște furci la buldo-excavator, în sumă de 8.000 lei (TVA inclusă) și a mai aruncat pe fereastră, din buzunarul negomirenilor, alți 17.000 lei (TVA inclusă), pe ce îi place lui mai mult – și anume servicii de consultanță și management, chestiuni care sună pompos și cineva cu pregătirea lui de primar trebuia să le facă, sau măcar un angajat mai răsărit din acea primărie putea să le redacteze. Cei 17.000 lei nu i-au fost de ajuns, deci a mai cheltuit tot către acea firmă care a scris partea de management, încă 5.900 lei pentru întocmirea documentației de achiziție pe SICAP, o treabă pe care orice angajat de la Achiziții, din cadrul unui primării, rezolvă această speță în maximum 5 minute, mai ales că astfel de sarcini ar trebui să fie gestionate fără a genera asemenea costuri exorbitante.
Oiță pare să ignore complet nevoile reale ale cetățenilor din Negomir și să nu dea doi bani pe angajații primăriei sau pe dezvoltarea comunității. În loc să se concentreze pe lucrări de infrastructură, sau alte proiecte care ar aduce beneficii concrete comunității, Oiță pare a-și cheltui banii într-un mod iresponsabil și nerațional.
Deci, este timpul ca locuitorii din Negomir să aibă un lider care să le servească interesele cu adevărat, nu pe cele personale sau de partid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *