DREPTATE SOCIALĂ

„Ne doare că deasupra sa / Pământul ține-o lume rea!”

AdministrațiePolitic

La primărie, ca pe propria moșie…

Am primit la redacție un comunicat de la viceprimarul comunei Logrești, domnul Radu Ion Marius, prin care ni se aduce la cunoștință că și în comuna în care își desfășoară activitatea au început atacurile și, culmea, din partea unei doamne! Având în vedere apartenența sa politică, nu ne miră aceste agresiuni asupra unei concurențe LOIALE, știut fiind că PSD-ul este specializat de multă vreme în atacuri brutale, abuzive. Când ești nepregătit pentru funcția pe care din păcate o ocupi, atât poți face: să fii brutal și abuziv cu oricine încearcă să te readucă la dimensiunea normală, cu picioarele pe pământ, acolo unde ți-e locul și unde ai competențele conform pregătirii. Dar, când cineva încearcă, creștinește, „să îndrepte păcătosul”, acesta se consideră atacat la privilegiile nemeritate și se comportă ca și cum s-ar dori „moartea sa”. Păi, dacă răstălmăcești vorbele lui Iisus, ce fel de creștin te mai poți numi? Și atunci, ne mai mirăm de reacțiile pesediștilor ajunși pe funcții pentru care nu au pregătirea necesară, dar cărora au început să le placă avantajele unei puteri nemeritate? Să vedem un exemplu pe care ni-l aduce la cunoștință domnul viceprimar al comunei Logrești, omul care știe foarte bine cum stau lucrurile cu activitatea doamnei primar – și se pare că activitatea acesteia nu este printre cele mai grozave…

„Bună ziua, dragi concetățeni și prieteni,

În calitatea mea de viceprimar al comunei Logrești, vreau să vă aduc la cunoștință faptul că, în ultima vreme, am fost martorul unor afirmații înșelătoare și calomnioase care au fost rostite de către doamna primar Adela-Elena Țană la adresa mea. Acest comportament nu poate fi trecut cu vederea și merită să fie adus la lumină.
Este regretabil să constat că doamna primar a ales să se folosească de minciună pentru a-și atinge obiectivele politice. În loc să se concentreze pe problemele reale ale comunității noastre, ea pare să prefere să distrugă reputații pentru a-și promova propria imagine.
Nu vă lăsați intimidați! Primăria nu este proprietatea doamnei Adela-Elena Țană!
Eu consider că atitudinea doamnei primar face trimitere directă la candidatura mea și caută prin orice mijloace să mă provoace și să pună în discuție inteligența, atât a mea, cât și a cetățenilor comunei noastre.
În perioada următoare, voi face și dezvăluiri detaliate legate de cadastrul general și vă voi dezvălui cine este adevăratul vinovat pentru problemele pe care le-ați întâmpinat în toată această perioadă.
Este timpul să ne concentrăm eforturile asupra problemelor reale și să lucrăm împreună pentru a construi o comunitate mai bună și mai prosperă pentru toți locuitorii noștri.

Cu stimă și respect,
Radu Ion Marius”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *