DREPTATE SOCIALĂ

„Ne doare că deasupra sa / Pământul ține-o lume rea!”

Sport

Gigi Becali anunță că transferă „un super jucător”. Ținta lui costă 4 milioane de euro

Gigi Becali susține că echipa ar avea nevoie de încă un transfer, „un super jucător” care să conducă jocul așa cum își dorește el.
FCSB a făcut la începutul sezonului nu mai puțin de 12 transferuri, dar Gigi Becali se declară în continuare nemulțumit de jocul echipei. De altfel, în iarnă ar urma să plece 4-5 jucători dintre cei pe care i-a transferat.
Patronul FCSB ia însă în calcul să investească din nou în aducerea de jucători. Gigi Becali susține că își dorește să transfere un „super jucător” în stilul lui Juan Bauza, de la FC U Craiova:
„Dacă voi lua vreun jucător, voi lua un super jucător. Nu are rost, că mi-am făcut o părere despre echipă, am văzut situația. Nu avem ce căuta cu Garita, nici Pitu (n.r. că nu-i dorește). Ne interesează un jucător care să lumineze jocul, gen Bauza.
Nu mă interesează Bahassa, că am acolo. Mă interesează un jucător precum Bauza, nu neapărat el, în stilul lui”, a spus Gigi Becali la Pro Arena.
N-ar fi exclus ca Gigi Becali să revină în iarnă cu o ofertă pentru Juan Bauza. El l-a mai dorit și în vară, însă Adrian Mititelu n-a vrut să renunțe la cel considerat vedeta echipei. Mai ales că tot atunci l-a vândut și pe Andrea Compagno la FCSB.
În plus, Adrian Mititelu speră că Juan Bauza va pleca pe o sumă importantă de bani, peste 4 milioane de euro:
„Nu știu de bani… 4-5 milioane de euro sper să obțin pe el. Sunt șanse să plece în iarnă, nu știu cât de mari, dar vă pot spune că există cluburi care îl vor, care întreabă de el și care vin să-l vadă. Aproape la fiecare meci au trimis oameni să-l vadă”, a spus Mititelu în urmă cu o lună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *