DREPTATE SOCIALĂ

„Ne doare că deasupra sa / Pământul ține-o lume rea!”

Tehnologie

Frigiderul Allview, cât costă și ce face acest dispozitiv inteligent

Frigiderul Allview nu este un simplu frigider, este unul inteligent!
„Descoperă frigiderul care știe ce alimente ai în el. Dar nu doar atât! Fiind interconectat cu dispozitive hardware inteligente și cu unicul asistent de nutriție ce oferă soluții pentru deficiențele de vitamine și minerale din alimentație”.
Acest dispozitiv îți sugerează zilnic câteva rețete bazate pe ingredientele de care dispui, dar care să îți acopere necesarul de vitamine și minerale, te anunță când expiră alimentele și chiar îți arată produsele cu diferite grade de risc.
Frigiderul dispune de una dintre cele mai bune tehnologii în materie de răcire și păstrare a alimentelor. Total No Frost limitează formarea de mucegai sau mirosuri în interiorul frigiderului. Acest lucru se datorează unui sistem avansat de ventilație și de tratare a aerului, care blochează formarea înghețului.
Allview ERA Health este aplicația pe care se bazează și care deja mai include un produs inteligent, un cântar personal. Frigiderul acesta are un display mare cu suport tactil, dar și o cameră interioară wide angle Dual LED permite vizualizarea produselor din frigider atât de pe smartphone, cât și direct, de pe ecranul frigiderului.
„Ecranul tactil al frigiderului înlocuiește alte dispozitive electronice din bucătăria ta, pentru că se poate transforma oricând într-un centru de entertainment, fiind compatibil cu aplicațiile Android. Ascultă muzica preferată, urmărește pașii rețetelor dorite, trimite mesaje sau apelează-i video pe cei dragi, direct de pe frigider.”
Frigiderul Allview are un preț de 5.499 lei și va fi livrat începând cu luna noiembrie 2022, în ordinea precomenzilor primite prin plata unui avans de 1.000 lei. Primii 100 de clienți vor primi cadou un cântar ERA și acces Premium la versiunea de mobil a aplicației ERA Health, pentru 2 utilizatori timp de un an.

Caracteristici:
– Volumul total de stocare (L): 400
– Tip de răcire: Total No Frost
– Afișaj încorporat: Dual display mode (LED+IPS)
– Dimensiunea și rezoluția ecranului principal: 10″ HD
– Tipul principal de afișare: IPS
– Tipul și dimensiunea ecranului tactil: capacitiv, sticlă rezistentă la zgârieturi 13,5″
– Cameră de vedere interioară: Ultra wide angle, dual led
– Moduri de lucru: Quick cooling mode, Super freeze mode, Ambient Smart mode, Holiday mode
– Funcții inteligente: Gestionarea inteligentă a alimentelor – Eat Me Smart,
– Gestionarea expirării alimentelor – Eat Me Soon, Gestionare inteligentă a aditivilor – Eat Me Less, Gestionarea vitaminelor și mineralelor – My VitaMin
– Limba folosită: română, engleză (franceză, germană, spaniolă – 2023)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *