DREPTATE SOCIALĂ

„Ne doare că deasupra sa / Pământul ține-o lume rea!”

Politic

Florin Papuc, cunoscutul politician care a scăpat comuna Bălești de gunoaie, s-a înscris în partidul lui Călin Georgescu (PRR)

Ultimele zile au adus discuții fructuoase în teritoriu între conducerea Partidului ROMÂNI PENTRU ROMÂNIA și câteva personalități locale din județul Gorj. Astfel, un prim rezultat marcant a fost venirea în PRR a cunoscutului politician Florin Papuc, cel care a scăpat comuna Bălești de gunoaie.
Din primele noastre informații, au existat și reacții la intrarea lui Florin Papuc în PRR, acest lucru a creat ceva invidie în multe partide din Gorj, pentru că era foarte dorit de mulți, fie din partidele mici, fie din partidele mari ale județului.
Președintele PRR Gorj, Dumitru Miroiu, a recunoscut și faptul că Papuc a fost primit cu multă căldură în partid.
Cu ce gânduri a intrat Florin Papuc în PRR? Păi, ne spune chiar dânsul:
Diaspora din care fac și eu parte poate aduce o contribuție majoră la europenizarea țării noastre.
Știu că acesta este momentul în care generația noastră trebuie să își aducă și ea contribuția la propășirea societății românești, să arate că nu este doar beneficiara trecutului, ci și constructoarea viitorului. Am câștigat câteva bătălii, dar lupta de abia acum începe.
Trebuie să arătăm că am învățat din greșelile celor dinaintea noastră, că putem fi pragmatici, fără să ne compromitem valorile.
Că știm că nu putem schimba România peste noapte, dar că suntem perseverenți.
Că înțelegem că de la noi așteptările sunt mai mari, dar că putem să ne ridicăm la înălțimea lor.
Că știm să trecem peste orgolii și diferențe de opinii pentru a face echipă pentru binele comun.
Miza este mare. De rezistența noastră depinde întoarcerea valului de exilați din România şi stoparea exodului uman care ne-a costat atât de mult la nivel colectiv şi individual.
Drumurile noastre nu sunt încă total separate şi acum e momentul să le reunim.
Cred în demnitatea umană și în faptul că politica trebuie făcută pentru oameni.
Cred că nu există două Românii, ci doar una singură, iar dacă lăsăm ura deoparte, vom fi cu toții mai bogați”, a afirmat Florin Papuc, în primul său discurs de la intrarea în PRR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *