DREPTATE SOCIALĂ

„Ne doare că deasupra sa / Pământul ține-o lume rea!”

Politic

Domnul Dorin Latea este noul președinte al PUSL Negomir

Noul președinte al PUSL Negomir, domnul Dorin Latea, s-a alăturat astăzi cetățenilor din comuna Negomir, demonstrându-și apropierea față de nevoile și doleanțele acestora. Într-o incursiune pe teren prin comunitate, domnul Dorin a luat pulsul negomirenilor și a identificat viitorii candidați ai PUSL pentru listele de consilieri locali.
Împreună cu echipa sa, au avut loc discuții cu localnicii, majoritatea pensionari, care au rămas acasă. A fost o ocazie de a identifica nevoile cetățenilor, care sunt nemulțumiți de lipsa investițiilor din zonă și de starea proastă a drumurilor. De asemenea, s-a evidențiat modul abuziv în care primarul Oiță cheltuiește miliardele din bugetul local pentru achiziții care sfidează bunul simț, precum coroanele în sumă de aproximativ 3.200 de lei, TVA inclus, doar de Ziua Eroilor, sau serviciile de publicitate în sumă totală de 25.000 de lei, TVA inclus, doar în ultimul an. Lista achizițiilor aberante poate continua.
Comuna Negomir se confruntă cu o depopulare alarmantă, cu multe case părăsite și mulți tineri plecați peste hotare în căutarea unui trai mai bun. Echipa PUSL aduce un suflu nou în politica gorjeană, punând accent pe om și pe sprijinul pentru dezvoltarea comunității, în special în sectorul agricol.
Negomirenii au găsit un sprijin și merg cu încredere alături de Dorin Latea și echipa sa.
Este esențial să continuăm să susținem eforturile acestora pentru a aduce schimbări pozitive și pentru a oferi un viitor mai bun pentru locuitorii comunei Negomir.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *