DREPTATE SOCIALĂ

„Ne doare că deasupra sa / Pământul ține-o lume rea!”

Politic

Comunicat de presă al PUSL Gorj

PUSL este alături de oamenii cu caracter și dorință de schimbare în bine pentru acest județ.
Partidul Umanist Social Liberal Filiala Gorj a anunțat că are noi lideri locali în localitățile Turburea, Tănțăreni, Aninoasa, Fărcășești, Negomir, Rovinari și Săulești. Noua echipă, condusă de noul președinte, a reușit să atragă un număr semnificativ de membri într-un ritm accelerat.
Motivul principal pentru această creștere a numărului de membri este nemulțumirea acestora față de nivelul redus al investițiilor din comunitățile în care locuiesc, precum și față de lipsa oportunităților de angajare. Mulți oameni din aceste comunități au simțit nevoia să se implice activ în politică și să facă parte dintr-o echipă care să promoveze și să susțină dezvoltarea locală și crearea de noi perspective de locuri de muncă.
Partidul Umanist Social Liberal Filiala Gorj se angajează să își consolideze echipa și să continue să atragă membri, în vederea îmbunătățirii situației socio-economice din comunitățile locale.

Președinte PUSL Gorj,
Dumitru Miroiu