DREPTATE SOCIALĂ

„Ne doare că deasupra sa / Pământul ține-o lume rea!”

Politic

Cea mai dinamică doamnă europarlamentar, Maria Grapini, s-a întâlnit la Târgu Jiu cu noul lider al Umaniștilor – PUSL din Gorj, Dumitru Miroiu

Vineri, 19.01.2024, a fost prezentă în municipiul Târgul Jiu doamna europarlamentar Maria Grapini (europarlamentar PUSL- Partidul Umanist Social Liberal), al cărui președinte executiv este domnul Cristian Popescu-Piedone.
Doamna europarlamentar a făcut această vizita la noi, în județ, find invitată să țină un discurs la Colegiul Ecaterina Teodoroiu, colegiu care a câștigat concursul la nivel european al liceelor din UE.
Și cu această ocazie, dânsa a avut și o întâlnire cu Dumintru Miroiu, care, până de curând, a coordonat Partidul Ecologist local (PER Gorj) și care, de câteva zile, este președintele PUSL Gorj.
Discuția a fost una generală, despre situația socio-economică a județului, despre idei, propuneri, posibilități de sprijin și de lobby pentru oamenii de afaceri din Gorj.
„Categoric că am discutat și despre organizarea Umaniștilor, pregătirea strategiei pentru cele 4 tururi de alegeri care se vor desfășura în cursul acestui an etc.”, a declarat Dumitru Miroiu, noul președinte al PUSL Gorj.

2 comentarii la „Cea mai dinamică doamnă europarlamentar, Maria Grapini, s-a întâlnit la Târgu Jiu cu noul lider al Umaniștilor – PUSL din Gorj, Dumitru Miroiu

  • Noul lider PUSL a schimbat in ultima jumatate de an trei partide.Oare merita incredere de a vota acest traseist?(ACCEPT INJURATURILE).

    Răspunde
    • Știi și de ce a făcut-o, sau nu mai contează, e suficientă aruncarea unei etichete, că românul atâta știe, să se trezească zicând și el ceva…?

      Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *