DREPTATE SOCIALĂ

„Ne doare că deasupra sa / Pământul ține-o lume rea!”

Sport

Baschetbaliștii lui Răzvan Bratoloveanu merg la București pentru meciurile din Turneul 4

Grupa U14 Masculin a CSM Târgu Jiu va disputa la finalul acestei săptămâni ultimul turneu din acest an. Băieții antrenați de Răzvan Bratoloveanu se vor deplasa la București, pentru meciurile din Turneul 4 din Grupa D din Faza a-II-a a Campionatului Național U14. Tinerii baschetbaliști U14 se vor confrunta cu CS Brașovia Brașov și ACS Champions București-Craiova. Cele două partide se vor disputa sâmbătă 17 decembrie.
Băieții lui Răzvan Bratoloveanu au avut la dispoziție doar o săptămână pentru a pregăti meciurile de sâmbătă, dar merg la București cu gândul de a câștiga ambele meciuri. Gorjenii vor revanșa după înfrângerile de la Târgu Jiu. Bratoloveanu le cere constanță jucătorilor săi pentru a putea trece de cele două echipe.
Răzvan Bratoloveanu, antrenor U14 CSM Târgu Jiu: „Mergem la București pentru ultimul turneu din acest an și avem un singur gând, acela de a ne lua revanșa pentru meciurile pe care le-am pierdut la Târgu Jiu împotriva echipelor din Brașov și Craiova. Am reușit să facem două meciuri destul de bune în tur, mai ales cu Brașovul, dar meciul durează 40 de minute, nu 35 cum am rezistat noi. Poate acum va fi altfel. La fel și cu echipa din Craiova, într-un meci în care am condus 3 sferturi, dar la fel ca în cazul meciului cu Brașov, am pierdut pe final. Din păcate am avut doar o săptămână să ne pregătim pentru cele două meciuri, dar așa cum am zis, mergem acolo să câștigăm”.

LOT CSM Târgu Jiu Baschet Masculin U14: Vlad Rădulea, Lucian Toma, Radu Popescu, Luca Pop Manta, Bogdan Calotă, Gabriel Tismănaru, Răzvan Simionescu, Rareș Sgondea, Vladimir Gugea, Vlad Plăstoi, Marian Sprîncenatu, Patrick Negru. Antrenor: Răzvan Bratoloveanu.

CAMPIONATUL NAȚIONAL – U14 MASCULIN
Grupa D / Turneul 4, Sala Școala 169 București
Sâmbătă, 17.12.2022, Ora 10.30: CSM Târgu Jiu – CS Brașovia Brașov
Sâmbătă, 17.12.2022, Ora 16.00: CSM Târgu Jiu – ACS Champions București-Craiova

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *