DREPTATE SOCIALĂ

„Ne doare că deasupra sa / Pământul ține-o lume rea!”

AdministrațiePoliticSocial

PUSL are 3 noi proiecte bune pentru plopșoreni

După ședința de creare a Organizației PUSL Plopșoru, președintele acesteia, consilierul local Ionel Tudorașcu, văzând că găsește un sprijin în noii săi colegi politici, și-a suflecat mânecile și s-a apucat de treabă. Astfel, deja a depus proiecte care pot rezolva 3 dintre problemele comunității plopșorene:
„Azi am mers la Primăria Plopșoru însoțit de domnul Pupăzan Daniel, coordonator al PUSL Gorj, pentru a depune 3 proiecte de hotărâre în folosul comunității noastre.
Intrarea mea în echipa PUSL Gorj este un plus de valoare pentru cetățenii din comuna Plopșoru, cât și pentru mine, deoarece am în spate o echipă care vrea să ajute oamenii.
În urma discuțiilor noastre de ieri, am identificat pentru început 3 proiecte importante pentru comunitate dacă vor putea fi realizate și anume:
– CADASTRAREA GRATUITĂ A TERENURILOR DIN COMUNĂ;
– ACHIZIȚIA UNEI MAȘINI DE POMPIERI;
– ÎNFIINȚAREA SERVICIULUI PUBLIC DE GESTIONARE A CÂINILOR FĂRĂ STĂPÂN.
Aceste proiecte vor aduce avantaje comunității, vreau sa facem împreună o administrație doar spre binele și în interesul comunității plopșorene.
Numai cu ajutorul majorității o să reușim să ne construim un viitor mai bun, un viitor sustenabil pentru noi, pentru familiile noastre, pentru cei care vor veni după noi.”, a spus consilierul local Ionel Tudorașcu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *